Status på rehabiliteringen av de tre øverste garasjedekkene

park-clipart-trafficPå torsdag den 23. juli, fra kl. 15:00, er garasjedekkene mellom Løvåsveien 70 og Løvåsveien 40 klare til bruk igjen. Stusselig sommervær har forlenget prosessen, men nå kan de tre rekkene med enkeltgarasjeplasser benyttes. MEN: det er KUN bilen som kan settes inn på plassen, da vi etter ferien skal til med betongbehandling inne på hver plass. Her kommer mer informasjon når vi nærmer oss.
For de med garasjeplass i rekkene gjelder dette:
Dere MÅ fra torsdag 23. juli, etter kl. 15:00, parkere bilen deres i enkeltgarasjen dere leier. Det er ikke lenger tillatt å parkere ute i sonen blokken deres tilhører. Parkeringsselskapet har fått melding om at grønne garasjeoblater som observeres inne i sone 1 og sone 2, skal bøtelegges fra fredag morgen av (den 24. juli).
For dere med soneparkeringsoblat i sone 1 eller sone 2, er status den samme som den har vært, bare med lavere antall biler i sonene.
Ellers er det viktig at dere noterer dere at det IKKE lenger er tillatt å parkere oppe på fotballbanen – verken for eiere, beboere eller gjester. Parkeringsselskapet har fått melding om at biler som parkeres der fra fredag 24. juli av, skal bøtelegges – dersom ikke annet er avtalt med styret.
Gjesteparkeringen mellom no. 70 og no. 40 åpnes selvsagt også torsdag den 23. juli kl. 15:00, og er den som skal benyttes av besøkende. I den forbindelse minner vi om at det også er gjesteparkering nede ved no. 11, på taket til fellesgarasjen (KUN ute – garasjeplassene er IKKE for gjester).

Print Friendly, PDF & Email