Rydding av sykkelbodene i samtlige blokker

Print

Det er på tide med en ny ryddeaksjon i sykkelbodene i blokkene våre. Alle som har gamle sykler stående med gamle lapper med navn på, og ellers sykler som ikke brukes, må fjerne disse innen onsdag 15. november.

Sykkelbodene våre er små og det gjør det vanskelig å utnytte plassen bedre ved for eksempel å henge fester på veggene. Derfor er det viktig at dere som har sykler i bodene som kun brukes en gang eller to i året, ikke tar opp unødvendig plass – disse syklene får man lagre i egen bod.

Sykkelbodene er beregnet på de som jevnlig bruker syklene sine – bodene skal ikke være oppbevaringslager for gamle sykler som ikke brukes pr dags dato fordi man skal gi dem videre eller bruke dem litt i sommer.

Alle sykler som ikke har nye lapper med navn, dato og leilighet påført, hengt på syklene innen onsdag 15. november, vil bli fjernet.

Styret ber om forståelse for viktigheten av at bodene forbeholdes de som bruker sykkelen jevnlig og at sykler som ikke brukes blir lagret i boden. Slik status er nå må en god del av deres naboer oppbevare sine sykler på altanen eller i bakgangen; på altaner blir syklene ødelagt av været og i bakgangen er de en trussel mot alles brannsikkerhet.

Print Friendly, PDF & Email