Oppstart av rehabiliteringsarbeid på garasjedekkene

På mandag den 27. april starter Stoltz opp med rehabiliteringen av garasjedekkene mellom Løvåsveien 70 og Løvåsveien 40.
For de med garasjeplass i rekkene gjelder dette:
Alle som har enkeltgarasjeplass i rekkene øverst, må flytte bilene sine ut av garasjen, senest søndag kveld denne helgen.
De av dere som bor enten i no. 80 eller no. 70, bes da om å parkere dem oppe på fotballbanen.
De av dere som bor enten i no. 40 eller no. 21, ber vi om at parkerer dem i sone 2. Selv om dere ikke har blå soneoblater, har parkeringsselskapet fått beskjed om at det er greit, så lenge dere har de grønne garasjeoblatene deres i ruten. Har dere ikke oblat, vil dere få bot når dere står i sone 2.
For de med sone 1-oblat for uteparkering (gult), gjelder dette:
I tillegg til garasjerekkene, vil også dekket som er en del av sone 1 i forkant av no. 70, bli stengt av under arbeidet.
Det betyr at den øvrige delen av sone 1, fort kan bli full. Dersom du har sone 1-oblat (gult) og finner at alle uteplassene i sonen er opptatt, ber vi om at du parkerer oppe på fotballbanen.
Dette arbeidet gjør også at gjesteparkeringen mellom no. 70 og no. 40 ikke kan benyttes. Be gjestene dine om å bruke gjesteparkeringen nede ved no. 11, og om den er full, henvis dem til å parkere på fotballbanen.

Print Friendly, PDF & Email