Julemelding desember 2017

 

des-2017-2

Det er straks juletid atter en gang og i den forbindelse har vi litt informasjon om åpningstider og alt annet dere trenger å vite før høytiden setter inn for fullt. Styrekontoret har vanlig åpningstid til og med fredag 22. desember 2017. Det betyr at kontoret er betjent og vil være åpent fra kl. 10:00 dagen før lille julaften.

Kontoret holdes lukket i følgende periode:

Fra fredag 22. desember kl. 15:30. Kontoret er stengt i hele romjulen, altså fra og med onsdag 27. desember og ut uke 52.

Tirsdag 2. januar 2018 er kontoret igjen tilbake i vanlig rutine. Kontorvaktene på mandagskveldene fra kl. 18:30 til 19:30 er på plass som vanlig fra og med mandag 8. januar 2018.

 Vaktmesterteamet har også «juleferie». I uke 52 betyr det at fra og med onsdag 27. desember og hele uke 52 tar de seg som vanlig av bossrundene og eventuelle behov på brøyte- og saltfronten. Det vil si at våre gode vaktmestere har «juleferie light».  Dette ber vi dere om å respektere slik at det bare er krisesaker dere forstyrrer dem med. Under høytiden er det bomiljøvakten som skal kontaktes ved behov for assistanse; de nås på tlf. 55 28 28 00. 

Vaktmester – vaktmesterassistent og styreleder kan nås på mobil 930 30 582 (vaktmester Odd-Inge), mobil 471 69 834 (vaktmesterassistent Adolfo) og på telefon 936 56 851 – 55 16 87 81 (styreleder Berit), men kun dersom det er absolutt nødvendig! Det skal være snakk om krisesituasjoner – hjelp til lyspæreskifting og tette sluker er ikke grunn nok. Her er det for øvrig essensielt at dere ikke tømmer ribbefett og lignende i toalett eller kjøkkenvask. Det må dere la stivne og så kaste i ordinært restavfall, ellers tetter dere rørene.

De tillitsvalgte har fått utdelt ekstra hovedsikringer på 35 ampere, dersom det er behov for å bytte.

Når det gjelder nyttårsfeiring minner vi om at det er strengt forbudt å sende fyrverkeri ut fra terrassene på grunn av brannsikkerhet og å kaste juletrær ut fra altaner og etasjebalkonger – det er livsfarlig å få dem deisende i hodet. Juletrær samler vi som alltid inn i uke 2 etter 13. dag jul. På grunn av at våre faste tømmedager for boss er mandager, blir juletrærne håndtert tirsdag 9. januar.

Vi vil også henlede oppmerksomheten på at ulåste ytterdører er blitt et problem i nesten samtlige blokker, ifølge tilbakemeldinger fra Securitas.

Det er viktig at man ser til at hovedinngangsdørene IKKE står åpne og ulåste etter kl. 17:00, når de går i tidslås. Dette for å besørge at ikke uvedkommende har tilgang til våre blokker på ettermiddags- og kveldstid.

I høst og vinter har flittige ildsjeler og den driftige komiteen arrangert grøssende skummel Halloween og avholdt skinnende fin lysfest for borettslaget med servering av mandariner, kakao, gløgg og pepperkaker.

Styret takker både de som tok seg tid til å stelle dette i stand i en ellers hektisk førjulstid, og de som deltok, for innsats og stas.

Vi ser også at flere og flere pynter med lys både i vinduer og på terrasser – det er kjempekoselig. Vi vil spesielt berømme Adolfo i vaktmesterteamet vårt for fantastisk utført lyssetting av Løvåsens mange trær.

christmas-smiley-ringing-a-bell-facebook-symbols-and-chat-emoticons-l2x7xs-clipart

Print Friendly, PDF & Email