Informasjon om kontortider i påsken

eggs

 

Våren er her og påsken nærmer seg med stormskritt. Denne tiden er vanligvis så flott og dessverre virker det som den har «sjumilsstøvler på» – noe alle kan trenge i bergensk monsunvær.

Uke 15 – det som kalles «den stille uken» er kontoret låst, men vi er på plass – mandag, tirsdag og frem til klokken 12.00 på onsdag 12. april før det blir påskeferie. Dette gjelder selvsagt for vaktmesterne også.

Mandag 17. april er det IKKE kontorvakt på kveldstid da det fortsatt er en påskedag.

Vi ber om at hendelser eller saker som ikke det er fullstendig krise med, får vente til etter påske. Da er vi tilbake med ladede batterier.

Skulle det oppstå problemer eller krisesituasjoner som må løses omgående, ber vi om at dere benytter bomiljøvakten på telefon 55 28 28 00.

For øvrig må vi komme med noen påminnelser. Det er båndtvang i HELE borettslaget og vi henstiller på det mest innstendige samtlige hundeeiere om å overholde dette pålegget. Husk på at det er ikke alle som synes din hund er like hyggelig som du mener den er.

Videre minner vi om bruken av terrasser; ta hensyn til naboene – spesielt på kveldstid! Avfall og annet skal ikke kastes fra altanene, spesielt gjelder dette sigarettsneiper som utgjør en unødvendig stor brannfare for de som bor under deg.

Vi håper selvsagt på mye penere vær enten dere skal ha by-påske eller «tur-påske»

RIKTIG GOD PÅSKE TIL ALLE!

painting

chocolatechocolate_him

 

Print Friendly, PDF & Email