vaskokt09Våre terrasser holder seg best med litt vedlikehold. Oversiden vasker du med terrasserens, og beiser i ønsket farge. Men om du ønsker den grundigste rengjøring, bør du også gå innunder plankene.  Her samler det seg skitt og rask, og vi bringer en liten bruksanvisning for dere som lurer på hvorledes man foretar dette vedlikeholdet. Dette renholdet under trelemmene er den enkelte beboer forpliktet til å utføre selv.
Vi har mottatt tegninger fra leverandøren, Beslag og balkonger, over gulvet på terrassene. Disse finner du nedenfor.

Som dere vil se er gulvet satt sammen av åtte trelemmer, som kan tas opp hver for seg. Det er meningen at lemmene skal tas opp for å holde det rent for blader fra blomster o.a. Det er viktig at dette gjøres og at man tar hensyn til de som bor under dersom man har behov for å spyle gulvet. I de tilfellene må vannet da sopes mot sluket. Det er spesielt viktig å sørge for at det ikke kommer vann ned til naboen via kumlokket i gulvet.

For å se din egen terrasse illustrert, finn bildet for rett leilighetstype – 1, 2, 3 eller 4. Her ser du en tegning av terrassen, hvordan du tar opp lemmene, og hvor du skal være forsiktig med spylingen. Lykke til!

Altanplan leilighet 1Altanplan leilighet 2Altanplan leilighet 3Altanplan leilighet 4

Print Friendly, PDF & Email