VIKTIG: Om utkastet til nye nettsider!

genforsHei! Her er et utkast til nye nettsider! Husk at dette er et forslag fra min side. Det er i dialog med dere at resultatet blir best.

Her er en liten forklaring på det dere ser:

Det grafiske/utseendet:

  • Logo, bakgrunn, tekstfarge, sidefelt – alt dette kan endres så mye dere lyster, til vi er fornøyd. Bildene oppe er gamle, vi kan ta nye nå som KTV er ferdige.
  • Rødfargen som går igjen er identisk med den KTV har brukt. Logoen og «løvbladet» kjenner dere fra brevhodet. Den hvite og grønne bakgrunnen skal være lys og luftig, med litt grønt «løv».

Innholdet dere ser:

  • Nyheter, som denne teksten du nå leser, vises på forsiden. Noen av dem kommer med i «slideshowet» ovenfor – hvilke bestemmer vi selv. (Hvis dere vil ha «slideshowet» over hele bredden, er dette fullt mulig.) Et par av nyhetene som ligger ute er litt gamle, men det kommer jo snart nye.
  • Faste sider ligger på menyene. Øverst, over «logoen», ligger en meny for oss som bor her. Under logoen, en meny for besøkende.
  • De faste sidene inneholder en masse linker til hverandre. Det er mange veier til Rom, og det er mange måter å finne informasjon på.
  • Sidefeltet til høyre kan brukes til alt mulig. Jeg har blant annet lagt litt kontaktinformasjon der, og en link til håndboken.

Rammeverket:
Wordpress er en utrolig fleksibel plattform, den mest brukte i verden, og kan gjøre det meste. Her er det bare å komme med ønsker. Kalender er på vei!

Print Friendly, PDF & Email