Fikk omsider drømmeboligen i Løvåsen

Samboerparet Lene og Kjetil «mistet» den første leiligheten i Løvåsen på forkjøpsrett. Den neste leiligheten tok de selv på forkjøpsrett og småbarnsforeldrene trives godt i borettslaget.


Lærerparet og lille Oda (8 mnd) flyttet inn i Løvåsen i februar 2021. Lene er fra Sandsli mens Kjetil er fra Sogndal. Paret var på mange visninger før valget falt på Løvåsen.

Lang sjekkliste

– Vi hadde en lang sjekkliste, og Løvåsen scoret best eller krysset av på flest bokser. Vi fikk jo tilslaget på den første leiligheten som glapp. For oss er nærheten til naturen viktig. I tillegg ønsket vi oss tre soverom slik at det ene kan brukes som gjesterom, og med barnevogn ønsket vi oss trappefri adkomst til leiligheten, sier Kjetil, og fortsetter:
– Vi tok denne leiligheten usett og på forkjøsrett.

(fortsetter under bildet)

Kjetil, Lene og Oda flyttet inn i Løvåsen i februar
Kjetil, Lene og Oda flyttet inn i Løvåsen i februar

– Vi hadde bare sett noen bilder, men satset og ga bud. Og vi er veldig glad for at vi fikk leiligheten – på forkjøpsrett,  føyer Lene til.

Grønt og rolig

Samboerparet og lille Oda har falt til ro i borettslaget. Oda har nettopp våknet fra en blund etter babysvømmingen, og smiler og følger entusiastisk med på alt som skjer rundt seg.
– Løvåsen er som en blindtarm, avskjermet og med kort vei til Kanadaskogen, Oasen, bussforbindelser og også til sentrum. Det er  dessuten et pluss at det er så store grøntarealer. Det er et område som er grønt og rolig, sier Lene.

Lekeplassen

Småbarnsmoren har mammapermisjon og treffer andre mødre som er ute og triller på dagtid og hun vil sikkert finne mange venninner når lekeplassen kan tas i bruk.
– Hun er litt liten for lekeplassen, og tar foreløpig til takke med en liten flekk på det grønne gresset, smiler Lene.

Print Friendly, PDF & Email