SOMMERINFORMASJON – med et stort behov for at alle som en tar en soldans eller to

sun_checking_watch_lg_clr

Sommeren har kun ankommet på kalenderen i år, til vår alles fortvilelse. Vi har dog fremdeles litt informasjon som kan være nyttig på lange sommerdager; ikke bare for oss som har bodd her en stund, men også for de som er nye i vårt borettslag.

SANKTHANSFEIRINGEN I LØVÅSEN
Vi vil starte med å takke for fantastisk innsats og fantastisk oppslutning i forbindelse med arrangementet – det var flott å se! Værguden var i dårlig humør, men det hindret ikke folket i Løvåsen å markere årets lengste (og kanskje våteste?) dag. Lek og konkurranser, ansiktsmaling, sukkerspinn, kaffe og kaker – alt utenom hoppeslott ble godt nyttiggjort – selv bålet kom i gang etter startvanskene. Vi takker alle som stilte opp – både av deltagerne og de frivillige, samt komiteen for en durabelig innsats. Godt jobbet!

TERRASSEBRUK & FELLESAREALER
Dersom du skal hygge deg på terrassen, for eksempel med en grillaften, må du huske at det kun er tillatt å bruke gass- eller elektrisk grill på terrassene i Løvåsen. Husk også at selv om sommerkveldene er lyse og fine, og det frister å være ute på terrassen, er det lurt å tenke på at du har minst 53 naboer. Forhold deg til reglene for ro i borettslaget og ta hensyn.  Bruker du de øvrige utearealene, som markene, lekeplassene eller trivselsparken, er det viktig at du rydder opp etter deg og dine.

BEBOERMØTE I SEPTEMBER
Straks ferien er over vil styret kalle inn til beboermøte; vi tenker oss å avholde høstens møte i september måned. Vi har fått en del nye eiere i laget, og har ikke klart å få tillitsfolk på plass i alle blokkene – dette jobbes det med. På beboermøtet vil vi i tillegg orientere om elbiler og lading, brannsikkerhet og planlagt brannøvelse, og planlagte arbeider. Det vil også bli gitt en oppdatering om endringene rundt fellesavlesning strøm, er også nyttig å ta med.

STYREKONTORET I FERIEN
I skoleferien vil kontoret som vanlig ikke ha mandagsvakter om kvelden, åpningstidene dagtid vil være som vanlig gjennom skoleferien.
E-poster og telefonhenvendelser besvares fortløpende innenfor de angitte tidene. Utover dette informerer vi om eventuelle endringer ved å henge opp varsel i kontorvinduet. Bomiljøvakten skal benyttes på vanlig måte i de tilfeller det er behov for dette; se informasjon i husordensreglene.

ETASJE- & UTEVASK
Dersom du har etasje- eller utevask som faller samtidig med ferie og du er bortreist, er det viktig at du sørger for å ordne dette før du reiser av gårde. Det er IKKE en gyldig unnskyldning at du er vekkreist – vasken skal fremdeles tas, og blir den ikke det, vil du bli ilagt gebyr for straffevask.
Styret har jobbet med å få på plass pristilbud fra renholdsbyråer for utførelse av etasje- og utevask som kan sendes ut til dere, som vedtatt på generalforsamlingen. Dette viser seg atter en gang å være komplisert, da vi har store fellesarealer og det er overraskende vanskelig å formidle skillet mellom etasjevask og utevask til tilbydere for å få en korrekt pris. Vi regner med å sende ut informasjon med pristilbud ganske umiddelbart etter ferien.

DIVERSE
Vi minner igjen om reglene for hundehold og båndtvang i borettslaget; her er det flere som synder titt og ofte. Det er båndtvang i HELE laget og dette gjelder selvsagt også for små «veskehunder» og for korte lufteturer rett utenfor døren. Bergen kommune har for øvrig også båndtvang hele året gjennom.

Når det gjelder røyking på terrassene henstiller vi til samtlige om å ha eget askebeger. Å kaste sneiper ut fra terrassene er ingen god løsning; tvert i mot er det direkte farlig. Den havner gjerne hos noen lenger nede med stor fare for å ødelegge utemøblene til naboen eller bli arnested for brann, da naboen gjerne ikke er hjemme!

Ellers er de nye bossnedkastene straks klare for å tas i bruk; vi venter på én siste leveranse og sender ut informasjon til dere når dette er på plass.

God sommer alle sammen!  summer_a summer_48

Print Friendly, PDF & Email