Bruk av heiser og terrasser

En fantastisk sommer er endelig kommet til Løvåsen. Men sammen med varmen kom fare for brann. De fleste følger rådene og kuttet ut grillingen ute, nå ber vi og at folk heller ikke griller på altaner. Noen altaner ser fortsatt som rene brannfeller, så tenk sikkerhet.

Sommerkvelder innbyr til kveldskos på altanene våre, noe som betyr at vi alle må ta hensyn til naboen. Det blir triveligere for alle – enten man ønsker å tilbringe sommerkvelden inne eller på terrassen -dersom alle senker lydnivået noe. Uansett er det ikke akseptabelt med høyt lydnivå når klokken har passer midnatt. Minner også om at altanene skal ikke spyles.

Alle vi som bor i Løvåsen Borettslag har en utfordring når det gjelder å ta vare på det vi eier.

Vi har fortsatt utgifter som relaterer seg til bl. annet heisene. Se på bildet :

2018 05 26 SERVIETT I DØRKONTAKT-HEIS

en «uskyldig» serviett ble årsaken til en utrykking. Det koster penger. Heise-sjakten er ikke en boss-sjakt. Bruk boss spannet som er plassert utenfor blokken. Husk, at selv den minste ting kastet i heise-sjakten kan forårsake alvorlige skader. Da blir vi nødt å stenge heisene, mens reparasjonsarbeidet pågår.

Vi må også se til at barn ikke bruker heisene som leketøy. Vi må innstendig fortelle våre unge at vi  er medeiere også i det som er utenom leiligheten og at hærverk kan bli dyrt for oss.

Vi vil jo ikke at det rammer oss i form av husleie-økning?

Vi håper alle forstår viktigheten av å ta vare på det vi eier og håper ting vil bedre seg fremover.

Ha fortsatt en fantastisk sommer!

summer_48

Print Friendly, PDF & Email