Åpningstider i julen

poinsettia

Det er juletid atter en gang og i den forbindelse har vi litt informasjon om åpningstider og alt annet dere trenger å vite før julehøytiden. Styrekontoret har vanlig åpningstid til og med torsdag 22. desember 2016. Det betyr at kontoret er betjent, med låst dør, frem til kl. 12:00 på lille julaften 23. desember.

Kontoret holdes lukket i følgende periode:

Fra og med lille julaften, fredag 23. desember kl. 12:00, og ut uke 51, er kontoret altså stengt og ubetjent i en uke. For å si det enkelt – styrekontoret er stengt i romjulen.

Mandag 2. januar 2017 er kontoret igjen tilbake i vanlig rutine. Denne mandagen vil vi ha åpen dør mellom kl. 10:00 til kl. 14:00. Kontorvakten mandags kveld er på plass som vanlig. Fra og med tirsdag er døren åpen som vanlig – fra kl. 10:00 til kl. 14:00.

Vaktmesterteamet har også «juleferie». Lille julaften slutter de kl. 12:00, og det samme gjør de den 30. desember (lille nyttårsaften). Foruten bossrunder, har vaktmesterne fri i romjulen. På helligdagene er det bomiljøvakten som skal kontaktes ved behov for assistanse; de nås på tlf. 55 28 28 00.

Vaktmester – vaktmesterassistent og styreleder kan nås på mobil 930 30 582 (vaktmester Odd-Inge), mobil 471 69 834 (vaktmesterassistent Adolfo) og på telefon 936 56 851 – 55 16 87 81 (styreleder Berit), dersom det er absolutt nødvendig! Det skal være snakk om krisesituasjoner – hjelp til lyspæreskifting og tette sluker er ikke grunn nok. Her er det essensielt at dere ikke tømmer ribbefett og lignende i toalett eller kjøkkenvask. Det må dere la stivne og så kaste i ordinært restavfall, ellers tetter dere rørene.
De tillitsvalgte har fått utdelt ekstra sikringer dersom det er behov for å bytte – dette gjelder også hovedsikringene på 35 ampere.

Når det gjelder nyttårsfeiring minner vi om at det er strengt forbudt å sende fyrverkeri ut fra terrassene på grunn av brannsikkerhet og å kaste juletrær ut fra altaner og etasjebalkonger – det er livsfarlig å få dem deisende i hodet. Juletrær samler vi som alltid inn i uke 2 etter 13. dag jul. På grunn av at våre faste tømmedager for boss er mandager, blir juletrærne håndtert tirsdag 10. januar.

Vi vil også henlede oppmerksomheten på at ulåste ytterdører er blitt et problem i nesten samtlige blokker, ifølge tilbakemeldinger fra Securitas.

Det er viktig at man ser til at hovedinngangsdørene IKKE står åpne og ulåste etter kl. 17:00, når de går i tidslås. Dette for å besørge at ikke uvedkommende har tilgang til våre blokker på ettermiddags- og kveldstid.

I høst og vinter har flittige ildsjeler og den driftige komiteen arrangert grøssende skummel Halloween, avholdt skinnende fin lysfest for borettslaget og sørget for et magisk bidrag fra Løvåsen til Pepperkakebyen 2016 – bilder fra arrangement og skapelse kan du se på www.lovasen.no. Har du enda ikke besøkt Sentralbadet for å se verdens største pepperkakeby, og tidenes pepperkakegjengivelse av Løvåsbakken 11 – komplett med fantastisk trivelsespark og lys i nummerskiltet, har du mulighet ut desember måned – til og med nyttårsaften.

Det vanker diplom og gigantisk medalje til alle barna som var med og pyntet Pepperkakeby-bidraget vårt, samt gratisbilletter til alle deltagere/foreldre over 12 år; her har enda ikke alle vært og hentet sine premier. Kom gjerne innom!

Styret takker både de som tok seg tid til å stelle dette i stand i en ellers hektisk førjulstid, og de som deltok, for innsats og stas.

Vi ønsker dere alle en fredelig jul og et godt nytt år!

Print Friendly