Løvåsen Borettslag består av fem høyblokker som rommer 262 leiligheter. Vi har en privat barnehage i Løvåsveien 80. Borettslaget ligger tett opp mot Kanadaskogen med fint turterreng. Det er ellers lite trafikk rundt blokkene.

Beliggenhet
Se Beliggenhet / Kart
Vi har bussforbindelse til sentrum rett utenfor, og forbindelse til andre deler av byen nede ved hovedveien. Det er kort vei til Coop Extra Løvås og Rema 1000. Oasen senter er ti minutters gange unna. Ved Coop Extra Løvås ligger også et stort treningssenter, Nr1Fitness. Det er heller ikke langt å gå til Seljedalen Skole, Lynghaug Ungdomsskole og Fyllingsdalen videregående skole.

Tilbud
Trimrom
Borettslaget har to trimrom i sokkeletasjen på blokk no. 70 som fritt kan benyttes av lagets beboere mot et depositum på kr. 300 for nøkkel, samt etterlevelse av bruksinstruksen.
Nøkkel utleveres på styrekontoret mot betaling, kun med kort

Vi har festlokaler til utleie for alle beboere i borettslaget.

Kontakt
Se Kontakt
Vi har en heltidsansatt vaktmester, og vi har en vektertjeneste inkludert i husleien.

Håndbok for beboerene
Beboerhåndboken
Vi har husordensregler som alle beboerne må forholde seg til. Fra 2011 er disse samlet i en håndbok som du kan laste ned.
Vi håper du/dere vil engasjere dere i noen av de sosiale aktivitetene vi har. Vi trenger alltid nye folk både til barneklubbene og de andre aktivitetene. Dersom du engasjerer deg i ditt nye bomiljø vil du bli bedre kjent med naboene og det igjen vil skape et godt samhold og gi oss et rikere miljø.

Styret prøver å innformere i form av skriv som sendes ut til samtlige beboere. Det er viktig at disse blir lest og at man via skrivene orienterer seg i miljøet.

Velkommen!
Vi ønsker deg igjen velkommen som beboer i Løvåsen Borettslag, og håper at du/dere vil trives her.
Vennlig hilsen Styret i Løvåsen Borettslag

Print Friendly, PDF & Email