Løvåsen i Pepperkakebyen!

pepperkakeby2Liker du pepperkaker? I bygg-form? Barneklubben lager Løvåsen i pepperkakeform – vil du være med? Neste onsdag, den 6. november kl. 19:00, vil de ansvarlige voksne for barneklubben holde et planleggingsmøte i no. 70 hvor alle ungdommer/voksne som har lyst til å være med på prosjektet er hjertelig velkomne.
Dersom man gjerne vil være med å lage Løvåsen borettslag i pepperkakeversjon, men ikke har anledning/lyst til å gå på møte, melder man seg bare til leder Tamara Nøtseth på mobil 94 36 95 20 eller e-postBullet5 kirsten.tamara@gmail.com, innen onsdag 6. november. Da får hun oversikt, og du/dere blir med på utbaking og bygging.

Selve «utbakings- og byggedagen» for pepperkake-Løvåsen blir lørdag 16. november i no. 70, og moroa pågår fra kl. 12 og utover. Ta frem din indre baker og arkitekt og stikk innom for julegløgg og artig opplevelse!:) Det er selvsagt fritt frem hvor lenge man ønsker å være med og alle er hjertelig velkomne.
Barneklubben møtes som kjent på søndagen samme helg, den 17. november kl. 12, og er selvsagt åpen for barn i absolutt alle aldre som har lyst å være med på pynting eller baking av vanlige pepperkaker. Ta med en form eller to hvis du har, og møt opp i no. 70.

Alle som deltar, enten med bygging og/eller pynting, får en gratisbillett til Pepperkakebyen hvor Løvåsen Borettslag sine fem høyblokker i år vil være representert.

Print Friendly, PDF & Email