Oppstart av takprosjekt i Løvåsveien 80

IMG-7626

Som nevnt i skriv sendt ut den 6. mars, skal vi skifte takene på de fem blokkene våre og vi starter i morgen med taket på no. 80.

I dag har KTV Group begynt på rengjøringsjobben på taket og i morgen, onsdag den 4. april, begynner Protan på jobben med å fjerne de gamle beslagene på taket. Dette holder vi på med ut uken, før vi på mandag den 9. april starter med rigging for å legge det nye taket. Da vil det komme mobilkran for å heise opp og ned diverse materiell og utstyr.

Dere som beboere må være obs på at det pågår arbeid på taket og følge eventuelle sperrebånd og andre anvisninger fra personell som passer på, for eksempel når arbeid skjer rett over hovedinngangen og lignende.

De eneste leilighetene som berøres direkte er toppleiligheten i hver av blokkens fire stammer – her må vi inn for å skifte overgangen fra slukene på taket og ned i kjøkkenstammene. De av dere som berøres vil selvsagt få utfyllende informasjon og varsling i forkant. I no. 80 dreier dette seg om 1401, 1402, 1303 og 1304 og dere vil motta egne skriv i god tid før vi trenger tilgang.

Takk på forhånd for samarbeidsvilje og forståelse mens arbeidet pågår.

Print Friendly, PDF & Email