Arbeidet med garasjedekkene starter opp

Neste uke – uke 17 – kommer Stoltz og rigger seg til for oppstart av arbeidet med rehabilitering av garasjedekkene våre. Selve arbeidet starter opp i uke 18, og vi vil komme med nærmere informasjon vedrørende fremdrift.

Vi begynner arbeidet oppe på garasjedekket ved no. 70, samt på dekkene som utgjør dagens gjesteparkering mellom no. 70 og no. 40 – altså de tre øverste rekkene med enkeltgarasjeplasser.
Dette arbeidet vil påvirke dere som har uteparkering i sone 1, samt garasjeplass i rekkene, så vel som gjester. Mens arbeidet pågår, vil vi derfor be om at eiere som bor i no. 80 eller no. 70, og har garasjeplass i disse rekkene, parkerer oppe på fotballbanen.
De av dere eiere som har garasje i disse rekkene og bor i no. 40 eller no. 21, vil vi be om at parkerer i sone 2. Parkeringsselskapet vil selvsagt bli informert om dette, slik at dere ikke får bøter for å stå i sone 2, selv om dere kun har grønt oblat for garasjene. Merk at dette forutsetter at dere har garasjeoblatet deres liggende synlig i ruten. Står du i sonen og er uten oblat, vil du fremdeles få bot.
I perioden arbeidet med rehabilitering av disse garasjedekkene pågår, ber vi om at dere alle er obs på at gjester henvises til gjesteparkeringen ved no. 11, eventuelt parkering oppe på fotballbanen.

Print Friendly, PDF & Email