Valgkomiteen har startet arbeidet

Valgkomiteen i Løvåsen borettslag oppfordrer beboere som ønsker tillitsverv om å melde sin interesse i forkant av den ordinære generalforsamlingen. Torsdag 6. mai inviterer valgkomiteen til informasjonsmøte.


Leder av Valgkomiteen, Kate Imsland, påpeker at alle beboere kan melde sin interesse, men understreker at følgende egenskaper er en fordel:

Hva kan du gjøre for Løvåsen?

– Jeg får sitere tidligere president John F. Kennedy som sa til velgerne; ikke spør hva Amerika kan gjøre for deg, men hva du kan gjøre for Amerika. Slik er det her også. De beboere som er interessert i verv skal gjøre en jobb for alle andelseierne  og må derfor være engasjert, sette av tid og alltid søke felleskapets beste, sier hun.

(fortsetter under bildet)

Valgkomiteen består av André Glenhjen, Siw Stefansen og komite-leder Kate Imsland (foran)
Valgkomiteen består av André Glenhjen, Siw Stefansen og komite-leder Kate Imsland (foran)

Foreslå seg selv

Kate Imsland sier at beboere gjerne må foreslå hverandre, men hun foretrekker henvendelser fra beboere selv som ønsker å være med i styret.
– Selvfølgelig kan man foreslå naboen, men det beste er om naboen selv annonserer sitt kandidatur. Det viser jo nettopp engasjement. Alt annet kan læres, sier lederen av valgkomiteen.

Informasjonsmøte

Torsdag 6. mai arrangerer Valgkomiteen informasjonsmøte for kandidater som ønsker å påta seg verv. Møtet finner sted ved inngangen til nr. 40 (Grandahuset). Dersom du har spørsmål eller vil melde ditt kandidatur kan du sende en epost til valgkomite@lovasen.no 

Print Friendly