Julemelding

Red christmas balls with pinecones and fir twig

Det er straks juletid atter en gang og i den forbindelse har vi litt informasjon om åpningstider og alt annet dere trenger å vite før høytiden setter inn for fullt. Styrekontoret har vanlig åpningstid til og med torsdag 19. desember 2019. Det betyr at kontoret er betjent og vil være åpent fra kl. 08.00-15.30.

Kontoret holdes lukket i følgende periode:

Fra torsdag 19. desember kl. 15:30. Kontoret er stengt i hele uke 52.  Uke 1 er kontoret stengt 30. og 31 desember. Samt 1. januar som er 1. nyttårsdag. Torsdag 2. januar er vi på plass igjen.

Da forhåpentlig med godt ladede batterier.

Kontorvaktene på mandagskveldene fra kl. 18:30 til 19:30 er på plass som vanlig fra og med mandag 6. januar 2019.

 Vaktmesterteamet har også «juleferie». I uke 52 betyr det at fra og med onsdag 23. desember og hele uke 52 tar de seg som vanlig av bossrundene og eventuelle behov på brøyte- og saltfronten. Det vil si at våre gode vaktmestere har «juleferie light».  Dette ber vi dere om å respektere slik at det bare er krisesaker dere forstyrrer dem med. I uke 1 30. og 31 desember samt 1. januar gjelder det samme for vaktmesterteamet som kontorfolkene.

Under høytiden er det bomiljøvakten som skal kontaktes ved behov for assistanse; de treffes på tlf. 55 28 28 00. 

Vaktmester – vaktmesterassistent og styreleder kan nås på mobil 930 30 582 (vaktmester Odd-Inge), mobil 471 69 834 (vaktmesterassistent Adolfo) og på telefon 936 56 851 – 55 16 87 81 (styreleder Berit), men kun dersom det er absolutt nødvendig! Det skal være snakk om krisesituasjoner – hjelp til lyspæreskifting og tette sluker er ikke grunn nok. Her er det for øvrig svært viktig at dere ikke tømmer ribbefett og lignende i toalett eller kjøkkenvask. Det må dere la stivne og så kaste i ordinært restavfall, ellers lages det tette rørene.

De tillitsvalgte har fått utdelt ekstra sikringer dersom det er behov for å bytte – dette gjelder også hovedsikringene på 35 ampere.

Når det gjelder nyttårsfeiring minner vi om at det er strengt forbudt å sende fyrverkeri ut fra terrassene det handler om brannsikkerhet. Det å kaste juletreet ut fra altanen eller etasjebalkongen – er en livsfarlig aktivitet. Det er trist at vi må minne folk på slike ting men det er dessverre nødvendig. Juletrær samler vi som alltid inn i uke 2 etter 13. dag jul. På grunn av at våre faste tømmedager for boss er fredag, blir juletrærne håndtert mandag 6. januar.

Vi vil også henlede oppmerksomheten på at ulåste ytterdører er blitt et problem i nesten samtlige blokker, ifølge tilbakemeldinger fra Securitas.

Det er viktig at man ser til at hovedinngangsdørene IKKE står åpne og ulåste etter kl. 18:00, når de går i tidslås. Det er en svært dårlig løsning å la dørmatten holde ytterdøren «døgnåpen». Dette for å besørge at ikke uvedkommende har tilgang til våre blokker på ettermiddags- og kveldstid.

Vi ser med lys og lykte etter frivillige som vil være med å lage litt moro og kos for store og små i borettslaget. Det er planer om å føre tilbake gammel tradisjon med å ha juletrefest for barn i borettslag, men da trenger vi noen som vil bidra. Vi vet det er mange flinke folk der ute, så ta kontakt med oss på kontoret.

Vi ser også at i år er det flere og flere som pynter med lys både i vinduer og på terrasser – det er kjempekoselig. Vi vil også i år spesielt berømme Adolfo i vaktmesterteamet vårt for den fantastiske lyssetting av Løvåsens mange trær.

Vi ønsker dere alle en fredelig jul og et godt nytt år!

nisse

Print Friendly

Comments are closed.